Våra SUP paddlingar


PADDLA SUP MED OSS 


Vi på StandUpPaddleBoard erbjuder ett enormt utbud av paddlingstillfällen! Allt ifrån nybörjarpaddlingar för dig som aldrig tidigare stått på en SUP och gruppaddlingar för alla oss som älskar att komma ut på vattnet och koppla av, till motionspass och kurser i SUP-yoga och SUP-fitness för dig som är intresserad av att börja träna med brädan. Hos oss finns något för alla – Välkommen!

Vi har haft SUP-verksamhet sedan år 2010 och var därmed bland de allra första i Sverige. Idag erbjuder vi gruppaddlingar, träningspass, privatkurser och uthyrning och vi anordnar tävlingar och mycket mer. Hela vårt paddelteam paddlar hela säsongen från april till september – hoppas du hänger med oss! SUP-paddling är en otroligt bred sport och kan vara allt från en träningsform eller till en livsstil. Välkommen till oss för att ta reda på SUPens roll i ditt liv! Du hittar vår butik, kontor och lager i Sollentuna i Stockholm men vi gör aktiviteter i hela Stockholmsområdet.

LÄNK till bokning 
Gruppaddling – De populära torsdagspaddlingarna

Häng med på våra gruppaddlingar i Norrviken varje torsdag hela sommaren! Under gruppaddlingen har du möjlighet att prova SUP tillsammans med andra och samtidigt få tips av instruktören om paddlingsteknik, hur man kan träna med brädan och information om olika typer av brädor. Ta med familj och vänner och följ med på sommarens härligaste kvällstur och lär dig paddla SUP! Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs.

Gruppen på 20 personer paddlar tillsammans med tre av våra strålande instruktörer gemensamt en tur på ca en timme. Innan hålls en grundläggande genomgång om SUP-paddling och under hela turen hjälper instruktörerna till med paddlingsteknik och andra tips. Efter turen finns också alltid möjlighet att testa olika typer av brädor för dig som är intresserad. Vi har med alla olika modeller för provpaddling; uppblåsbara & hårda, allround-brädor & touring-brädor.

Gruppaddlingarna körs torsdagskvällar kl. 18:00-19:30 (90 min) från maj till september. Under hela juli månad kör vi också tisdagskvällar. All utrustning ingår – bräda, paddel, flytväst & leash och kostnaden är 250 kr. Anmälan för paddlingen öppnar en vecka innan kurstillfället på 08SUP.se  Boka din plats för en jättetrevlig kväll tillsammans med oss!
Motionspaddlingarna – Nyheten 2019

Vi är jätteglada över att introducera en ny kvällspaddling för 2019! Under hela säsongen kommer vi nu även köra gruppaddlingar i motionstempo. Motionspaddlingen riktar sig till dig som paddlat SUP några gånger tidigare och nu vill ta din paddling till nästa nivå och börja träna med brädan! De här kvällarna kommer vi tillsammans paddla en längre sträcka och fokusera ännu mer på paddlingsteknik.

Vi kommer som vanligt utgå från våra bryggor i Norrviken och paddla bort mot Bollstanäs och tillbaka, ca 30 min dit och 30 min tillbaka. Halvvägs kommer vi ta en kort paus för att vila och dricka något. Observera att det här inte är en elitpaddling. Vi paddlar gemensamt i ett lagom tempo för normaltränade personer och vill man kan man närsomhelst vända och paddla tillbaka på egen hand. Känner du dig osäker på om du är redo för motionsturen är du alltid varmt välkommen till torsdagspaddlingen och prova innan! Gör din anmälan på 08SUP.se.

Privatkurser – Ta din paddling till nästa nivå

Boka in en privatkurs med en av våra jätteduktiga instruktörer och få en komplett och personlig lektion i SUP-paddling! Privatkurserna vänder sig till alla – nybörjare som knappt stått på en SUP tidigare och mer erfarna som testat SUP ett tag och är redo att ta paddlingen ett steg till. Privatkurserna är för 1-3 personer och all utrustning ingår – bräda, paddel flytväst och leash.

För dig som är nybörjare är det här en perfekt introduktion. Låt en av våra instruktörer hjälpa dig igång! Här lär du dig SUP från grunden och får en jättebra start för att kunna fortsätta på egen hand och få ut det mesta av din paddling. Under kursen får du lära dig om paddlingsteknik, säkerhet och utrustning och lektionen anpassas alltid efter dig och dina förutsättningar och önskemål.

För dig som redan kan paddla är en privatkurs ett perfekt sätt att ta din paddling till nästa nivå. Instruktören öppnar dörrar till olika typer av SUP-paddling och förbättrar din teknik för att hjälpa dig använda rätt muskelgrupper och öka din prestation och förmåga. Boka din privatkurs på 08SUP.seSUP-Yoga & SUP-Fitness – Styrka, balans & kroppskontroll

Snabbast växande grenen inom SUP-paddling just nu är SUP-yogan som slagit till explosionsartat de senaste åren. SUP-yoga och SUP-fitness är ett otroligt effektivt, roligt och fridfullt sätt att träna hela kroppen! Eftersom underlaget inte är helt stabilt förstärks träningseffekten enormt och du tränar balansen som aldrig förr. Förutom balans tränas styrka och uthållighet, för att inte tala om kroppskontroll och koncentration.

Skillnaden mellan yoga och fitness är att yoga har ett större fokus på meditationsdelen medan fitnesspassen fokuserar mer på styrka och uthållighet. Här kombineras effektiv paddling med traditionella styrkeövningar. Upplev lugnet på stilla och tysta Norrviken med ett av våra pass i SUP-yoga eller SUP-fitness. Vi erbjuder träningspass under hela säsongen för 1-5 personer med någon av våra skickliga instruktörer. Boka idag på 08SUP.se!
Turpaddlingar i Stockholm – Häng på!

Under hela sommarsäsongen arrangerar vi med jämna mellanrum jättehärliga turpaddlingar i Stockholms omgivningar. Följ med och upplev staden och naturen från vattnet i kombination med träning! Turerna skiljer sig från gång till gång men våra två favoritsträckor som alltid är återkommande är den från Edsviken till Brunnsviken och den runt Kungsholmen och Stockholm City.

Vanligtvis handlar det om halvdagsturer, ca 4 timmar, där vi stannar och fikar och vilar flera gånger längs vägen. Vi paddlar gemensamt i ett lugnt tempo och alla är välkomna! Boka in dig på ditt nästa äventyr med oss på 08SUP.seEvent & gruppaktiviteter

Vill du paddla SUP med dina kollegor eller ditt kompisgäng har du kommit rätt! Vi anordnar SUP-paddling för företagsevent, familjeaktiviteter, konferenser, AW:n, teambuilding, möhippor, svensexor, och mycket mer! För det mesta har vi paddlingarna hos oss i Norrviken men det går utmärkt att boka oss någon annanstans så tar vi med brädorna till er. Ni välj också om ni vill paddla med eller utan instruktör. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka årets roligaste aktivitet eller om ni har några andra frågor eller funderingar!


SUP-uthyrning

Vi har mer än 20 brädor tillgängliga för uthyrning! Hos oss går det jättebra att hyra SUP om ni är minst fem personer och vill paddla i minst två timmar. Kontakta oss via mail eller telefon och meddela när och hur många ni är. Kom sedan till våra bryggor i Norrviken så möter vi er på plats med brädor, paddlar, flytvästar och leashar.

Skulle ni vara färre än fem personer är ni också jättevälkomna att kontakta oss så kopplar vi er vidare till Sollentuna Kanotsällskap som vi driver ett nära samarbete med när det kommer till SUP-uthyrning. Hos dem går det alltid bra att hyra brädor om ni är färre än fem personer. Här hittar ni länken till deras hemsida där ni hittar priser och öppettider! Till Sollentunakanot


Nyhetsbrev!

Se till att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev så du håller dig uppdaterad om våra paddlingar! Här delar vi också med oss av spännande kampanjer och erbjudanden på SUP-brädor och tillbehör!

Under hela säsongen deltar vi även på olika event runt om i Stockholm och Sverige där vi erbjuder gratis provpaddling av SUP. Prenumerera på nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad om var du kan träffa oss!