Om Indoboard

”Get INDO it!”

Indoboard utvecklades från början för att göra balansträning tillgängligt för alla – på ett enkelt och roligt sätt! Målet var en lättillgänglig produkt som skulle göra det möjligt för alla att ta del av balansbrädans otroliga fördelar – och som det lyckades! Indoboards balansbrädor är idag marknadens mest populära och mest använda.

Indoboards skapare och grundare, Hunter Joslin från Florida, uppfann balansbrädorna på 70-talet. Han var själv surfare och utvecklade brädorna som ett komplement till vågsurfing – för att kunna öva på land, närsomhelst och varsomhelst.

Träna balans, koordination, stabilitet och styrka!

Från att ha koncentrerat sig på surf-världen under 70-talet spred sig Indoboarden först till resten av alla världens bräd-sporter för att sedan ta sig vidare till där vi befinner oss idag – när vi kan se Indoboards precis överallt. Indoboards popularitet ökar hela tiden. En viktig faktor är att allt fler blir medvetna om hur viktig det är med balans. Balansen är central i precis allt vi gör och balansträning minskar även risken för skador genom att hjälpa oss att undvika dem – tack vare förbättrad stabilitet i anklar, knän, höfter, rygg och överkropp.

Just nu växer intresset för Indoboard framförallt inom fitness-världen som är full av innovative idéer och människor som letar efter nya, säkra, effektiva och roliga sätt att träna på. Här har Indoboarden visat sig vara ett perfekt redskap – tack vare sina direkta positiva effekter på balans, stabilitet, rörlighet, koordination, benstyrka och bålstyrka – för att inte tala om koncentration och fysisk och mental uthållighet.

Välkommen till Indoboard-världen!

Länk till produkter https://standuppaddleboard.se/indoboard-sup