Grupp-paddlingar SUP


De populära torsdagspaddlingarna

Häng med på våra gruppaddlingar i Norrviken varje torsdag hela sommaren! Under gruppaddlingen har du möjlighet att prova SUP tillsammans med andra och samtidigt få tips av instruktören om paddlingsteknik, hur man kan träna med brädan och information om olika typer av brädor. Ta med familj och vänner och följ med på sommarens härligaste kvällstur och lär dig paddla SUP! Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs.
Gruppen på 20 personer paddlar tillsammans med tre av våra strålande instruktörer gemensamt en tur på ca en timme. Innan hålls en grundläggande genomgång om SUP-paddling och under hela turen hjälper instruktörerna till med paddlingsteknik och andra tips. Efter turen finns också alltid möjlighet att testa olika typer av brädor för dig som är intresserad. Vi har med alla olika modeller för provpaddling; uppblåsbara & hårda, allround-brädor & touring-brädor.

Gruppaddlingarna körs torsdagskvällar kl. 18:00-19:30 (90 min) från maj till september. Under hela juli månad kör vi också tisdagskvällar. All utrustning ingår – bräda, paddel, flytväst & leash och kostnaden är 250 kr. Anmälan för paddlingen öppnar en vecka innan kurstillfället på 08SUP.se  Boka din plats för en jättetrevlig kväll tillsammans med oss!

LÄNK till bokning SUP paddling 

Läs mer om våra olika SUP paddlingar vi erbjuder.

Bilder hittar du på INSTAGRAM  (följ oss gärna)

Bilder från tidigare år LÄNK - 2017  -  2016  -  20152014  - 2013 - 20122011